ALLA UNDERKLÄDER -15% REA

Easytoys Doggy Style Position Strap

Positionshållare

279 kr
  • Expressleverans
  • Diskret avsändare & paket
Lagervara, 1-2 dagars leverans
-
+

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Easytoys Doggy Style Position Strap
Älskare av att använda hundkoppel vid sex kan inte missa detta specialhundkoppel! Det låter Dig penetrera djupare och hårdare vilket ger bättre stimulering. Det hjälper också till att placera Din partner i rätt vinkel för att uppnå kraftfull G-punktsstimulering. Kopplet har fasta handtag för säkert grepp och en bekväm, mjuk stoppning att ha om höfterna. Genom att använda detta koppel bibehålls korrekt läge under penetreringen vilket gör minskar trycket på ryggen och säkerställer att Du kan hålla på längre. Det pressar också samman vaginalkanalen så den blir trängre. Banden är justerbara i längd för god passform och bekväm användning.

Ingen kommer att få veta, alla våra försändelser skickas i diskreta kartonger utan någon logotyp och med anonym avsändare.

1-2 dagars expressleverans, beställningar som görs innan kl 15 skickas samma dag och är vanligtvis framme redan dagen efter.

Vanliga frågor, besök vår FAQ för vanliga frågor & svar inför din beställning.