Vanliga frågor

Hos oss handlar du snabbt och diskret, alla våra försändelser skickas i diskreta kartonger utan någon logga på utsidan. Beställer du innan kl 15.00 så skickas din beställning samma dag och då har du vanligtvis redan ditt paket dagen efter.  Avsändaren på paketet är "Brandvillage", det står inte Blush Me någonstans på paketet.


Syns det vad paketet innehåller?

Nej det gör det inte, alla våra försändelser skickas i diskreta bruna kartonger utan någon logga på utsidan. Avsändaren på paketet är "Brandvillage".

Kan jag välja utlämingsställe för mitt paket?

Ja det kan du göra, ange ditt postnummer i kassan och välja bland tillgänliga utlämningsställen som finns i närheten.

Hur lång leveranstid har ni?

Beställningar som görs innan kl 15.00 skickas samma dag och är vanligtvis framme redan dagen efter, vi reserverar oss för 1-2 dagars leverans.

Hur spårar jag min leverans?

När din beställning är packad så skickar vi ut en spårningslänk till din e-postadress, där kan du följa paketets väg från vårt lager till ditt valda Postnord eller ombud. När paketet finns att hämta på ombudet så skickar postnord ett SMS.

Vad händer om jag ångrar mig och vill göra en retur?

Det är enkelt att göra en retur hos oss - I enlighet med distanshandelslagen erbjuder vi full ångerrätt i 14 dagar efter att du mottagit varan. Varorna får inte användas och förpackning/försegling får ej vara bruten pga hygienska skäl. Returfrakten kostar 65kr och justeras på köpet hos Klarna (om förpackning/förseglingen är bruten godkännes ej returen).