Varukorg
✓ Expressleverans ✓ Diskreta Paket ✓ Låga priser
allt om lufttrycksvibratorer

Lufttrycksvibrator

Det pratas just nu mycket om lufftrycksvibratorer som är det senaste inom sexuell stimulering hos kvinnor, men vad är egentligen en lufttrycksvibrator och hur fungerar den? Vi har samlat frågor och svar kring lufftrycksvibratorer så att du ska lära dig mer, vi är övertygade om att du kommer vilja testa själv efter att du läst denna artikeln om du inte redan gjort det. med rabattkoden ”Luft15” får du 15% rabatt på din beställning –  hos Blush Me kan du köpa lufttrycksvibratorer till låga priser och med snabb diskret leverans vilket vi rekommenderar!

Vad är en lufttrycksvibrator och hur fungerar den?

En lufttrycksvibrator är enligt många en revolutionerande sexleksak, framtagen för att stimulera klitoris. Med den nya tryckvågsteknologin som lufttrycksvibratorer besitter, vågar tillverkarna utlova orgasmgaranti. Utan att ens vidröra klitoris, har denna apparat blivit många tjejers bästa vän. Många som har provat har haft svårt att beskriva känslan. Man kan försöka förklara den med ord som sugande, pulserande, vibrerande, exploderande, intensifierande… till och med någonting-jag-aldrig-tidigare-upplevt effekt!

Förklaring hur fungerar lufttrycksvibrator

Hur använder man en lufttrycksvibrator?

Denna leksak är otroligt smidig och lätt att använda, du slipper att gnugga med fingrar och veva med armar. Du sätter helt enkelt på apparaten, placerar den precis över klitoris, välj stimuleringsläge och njut! Om man känner att den är för intensiv även på de lägsta nivåerna, så prova att placera den lite vid sidan av alternativt ovanför klitoris för mildare stimulans. Ett tips är att använda lite vattenbaserat glidmedel för att göra upplevelsen extra skön och härlig. Dessutom är de flesta lufttrycksvibratorerna vattensäkra, så prova den gärna i badkaret då många menar att pulseringarna känns intensivare under vatten.

En vanlig vibrator drivs av antingen ström eller batterier och kan ge dig både yttre och inre stimulans med sina vibrationer. Lyfttrycksvibratorn är uppbyggd på så sätt att den avger stimulans utan att ens vidröra klitoris. Precis innanför munstycket sitter två små karmar som skjuter ifrån sig tryckvågor vilket ger en slags pulserande stimulans.

Hur ofta kan man använda en lufttrycksvibrator?

Som med alla sexleksaker så kan man till slut uppleva en viss känsla av ömhet och känslighet på grund av att underlivet blivit lite skavt. Så länge du inte upplever obehag eller att det gör ont – lek hur mycket och hur ofta du vill! Dock har de flesta varumärken som säljer lufttrycksvibratorer individuella rekommendationer på hur länge du som max bör nyttja leksaken i sträck så vi rekommenderar att läsa instruktionerna som medföljer just den produkt du använder.

Skillnad på dyra och billiga lufttrycksvibratorer?

Tack och lov finns det idag hur många lufttrycksvibratorer som helst att välja och vraka mellan. I grund och botten så är de alla lika på det sätt de är uppbyggda, just med lufttrycksfunktionen. Det som skiljer sig i pris beror på att de dyrare varianterna kan ha en mer lyxigare utformad design och fler funktionaliteter. Exempelvis fler stimuleringsnivåer att välja på eller både lufttryck- och vibrationsfunktion. Oavsett varumärke och modell så kan alla ge dig olika upplevelser, så våga testa dig fram tills du hittar din favorit som du kan njuta av, du kan seriöst inte ha för många olika i din samling!

Vilken är den bästa lufttrycksvibratorn?

Att utnämna en produkt till den absolut bästa lufftrycksvibratorn är inte rättvist då även om tekniken är densamma så har vibratorerna olika funktioner, utseende och känsla – alla med samma mål och med samma teknik, att hjälpa dig nå orgasm. Vår vinnare för bäst-i-test lufttrycksvibrator är Satisfyer Satisfyer Pro 2 Next Generation så ska vi nämna någon produkt så blir det den bästa lufttrycksvibratorn just nu.
Eftersom intresset för denna typen av produkter har ökat mycket över hela världen så är vi övertygade om att det kommer nya fantastiska produkter som kommer tävla om att bli den bästa lufttrycksvibratorn inom kort, titta gärna tillbaka om ett tag så kanske vi har hittat en ny favorit!

Topplista tryckluftsvibratorer

För att göra det enkelt för dig har vi gjort en topplista på de populäraste luftrycksvibratorerna, klicka på produkten du är intresserad av för att läsa mer om den eller beställa direkt i vår webshop med låga priser, snabb frakt och diskret leverans.

Topplista lufftrycksvibratorer 2021

 • LELO SONA 2 Cruise Black - Lufttrycksvibrator 1
  LELO SONA 2 Cruise Black
  Produkter på rea
  895 kr
 • LELO Sona Pink - Lufttrycksvibrator 1
  LELO Sona Pink
  Produkter på rea
  495 kr
 • Satisfyer Pro 3 Vibration - Lufttrycksvibrator 1
  Satisfyer Pro 3 Vibration
  Produkter på rea
  395 kr

Handla luft-trycksvibratorer online

Hos Blush Me hittar du ett stort sortiment av luft-trycksvibratorer som du kan köpa online, vi levererar din beställning i en brun diskret förpackning och med snabb leverans. 

Fördelar med att handla hos Blushme.se

 • Låga priser 
 • Snabba leveranser
 • Diskreta paket & diskret avsändare
 • Bra erbjudanden Stort sortiment
 • Hög kundnöjdhet