Fifty Shades of Grey No Peeking Soft Twin Blindfold Kit

Ögonbindel

149 kr
Rek.pris: 169 kr
  • Expressleverans
  • Diskret avsändare & paket
Lagervara, 1-2 dagars leverans
-
+

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Paketerbjudande
p-Fifty-Shades-of-Grey-No-Peeking-Soft-Twin-Blindfold-Kit

Fifty Shades of Grey No Peeking Soft Twin Blindfold Kit

Ögonbindel

Fifty Shades of Grey

149 kr

p-Pipedream-Fetish-Fantasy-Series-Metal-Cuffs

Pipedream Fetish Fantasy Series Metal Cuffs

Handbojor

Pipedream

99 kr

Inkludera i paket

Paketerbjudande

Alla 4 produkter

248 kr

Rek. pris 169 kr   Du sparar -47%

Fifty Shades of Grey No Peeking Soft Twin Blindfold Kit
Upplev erotiken med att vara fullständigt förlorad i sensation med detta par av ögonbindlar i satin.
Med en till dig och en för din älskare, kan du dela en sensorisk upplevelse eller turas om för att skämma bort varandra med nya trick och leksaker.

Genom att störta dig in i mörker och lämna dig i nåd till din älskares sexuella drift, är dessa ögonbindlar i satin ett simpelt och effektivt sätt för att experimentera med underkastelse och sensoriska lekar utan fysisk bondage.

Eftersom det finns en till dig och en till din älskare finns det ingen anledning för att dela. Turas om att sjunka in i underkastelse eller upptäck blint varandra på nya sätt när ni bär dessa ögonbindlar tillsammans. Tillåt era beröringar och kyssar att dröja sig när när ni driver varandra till en lyckligt delad orgasm i mörkret, medan ni utnyttjar möjligheten att prova nya trick eller introducera nya leksaker, med sensation som prioritet.

Det silkiga materialet i satin och den oäkta pälsen för en mjuk beröring mot din hud, och en stretchig resår för den perfekta passformen, gör att dessa ögonbindlar är bekväma nog för en längre användning och fungerar även som en smidig sovmask.

Längd: 19,1 cm
Material: Satin

Ingen kommer att få veta, alla våra försändelser skickas i diskreta kartonger utan någon logotyp och med anonym avsändare.

1-2 dagars expressleverans, beställningar som görs innan kl 15 skickas samma dag och är vanligtvis framme redan dagen efter.

Vanliga frågor, besök vår FAQ för vanliga frågor & svar inför din beställning.