Information om blushme - om oss

Om Blushme.se

Blush Me startades 2018 och har snabbt vuxit på den svenska marknaden, vi har idag ca 75.000 kunder som fått uppleva våra härliga lustfyllda produkter, vi är ett svenskt företag och lagerhåller alla produkter som du ser på hemsidan på eget lager i Sverige för att snabbt kunna skicka din beställning.

Vår affärsidé är att erbjuda en rumsren webshop som innehåller ett stort sortiment produkter och kategorier, detta erbjuder vi till låga priser och med riktigt snabba diskreta leveranser.

Vårt team har lång erfarenhet inom e-handel och logistik, vårt främsta mål är att ha en hög kundnöjdhet och detta möjliggör vi genom att vara duktiga på inköp, logistik, samt jobba med effektiva system och smart marknadsföring.

Blushme jobbar ständigt på att utöka sortimentet så att vi kan tillfredsställa alla våra kunders fantasier, är det något i sortimentet du saknar hos blushme så får du gärna kontakta oss med förslag, vi vill att du som kund ska hitta produkter hos oss som får dig att må bra och får dig att njuta, vi tackar för att få vara en del av din vardag.

Fördelar med Blush Me

  • Låga priser
  • Snabba leveranser
  • Diskreta paket & diskret avsändare
  • Bra erbjudanden
  • Stort sortiment


Våra marknader

Blush Me är verksamt i Sverige på webadressen www.blushme.se , vi satsar på att lansera Blush Me till fler länder inom norden och EU inom kort.

Vad säger kunder om Blush Me

För att få en inblick i vad våra kunder säger om Blushme så har vi samlat våra senaste recensioner/kundomdömen nedanför: