Paket

Parpaket Positionstärningar + Handbojor + Penisring

Paketerbjudande

215 kr 317 kr
  • Expressleverans
  • Diskreta paket & avsändare
Lagervara, 1-2 dagars leverans
-
+

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Parpaket Positionstärningar + Handbojor + Penisring

Ett busigt litet paket som öppnar dörren på glänt till spännande äventyr för dig och din partner. Paketet innehåller följande tre artiklar:


Tease & Please Love Dice Kama Sutra

Han ovanpå? Hon ovanpå? Eller är det tid att prova någonting annat i kväll än missionärsställningen? Kasta dig in i och prova en ny, stimulerande position med denna Kama Sutra Love Dice från Moodzz Tease & Please kollektion. 

Moodzz, tillverkare av det världsomspännande populära erotiska spelet "Ultimate Desire", vet även hur man gör en tärning till ett trevligt och intimt instrument: Love Dice! På en tärning står det 6st spännande Kama Sutra positioner för att bidra med en lekfull känsla i ditt kärleksliv. På den andra tärningen finns det 6st spännande platser där kärleksspelet kan äga rum, för det finns verkligen en spännande värld som väntar bortom sängen!

Love Dice förpackning går att använda sig av; Ta ut tärningarna så kan därefter använda den som dörrhängare för att hålla oönskade personer borta.Pretty Love Stimulating Tonguo

Pretty Love Tunguo är en vibrerande penisring som är tillverkad i silikon och drivs av en vibrerande kula som är mycket lätt att använda. Penisringen hjälper till att öka erektionen och fördröja utlösningen samt att öka stimuleringen kring klitoris om man använder den tillsammans. Den innehåller även en liten vibrerande kula för extra känsla som kan tas bort om man vill det.

  • 100% silikon
  • Vibrerande kula
  • Batterier ingår
  • Av/På knapp för vibrationen
  • Ringens diameter är 3 cm (töjbar)Pipedream Beginner's Furry Cuffs

Handklovar för nybörjaren från varumärket Pipedream. Fluffig, svart päls som gör det mer bekvämt för hårdare lekar. Uppsättning med två nycklar medföljer.

Ingen kommer att få veta, alla våra försändelser skickas i diskreta kartonger utan någon logotyp och med anonym avsändare.

1-2 dagars expressleverans, beställningar som görs innan kl 16.00 skickas samma dag och är vanligtvis framme redan dagen efter.

Vanliga frågor, besök vår FAQ för vanliga frågor & svar inför din beställning.