Pipedream Fetish Fantasy Deluxe Fantasy Door Swing

Sexgunga

395 kr
  • Expressleverans
  • Diskret avsändare & paket
Lagervara, 1-2 dagars leverans
-
+

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Pipedream Fetish Fantasy Deluxe Fantasy Door Swing

Förvandla en vanlig dörr i ditt hem till en kärlekskarusell på bara några minuter med otroliga Deluxe Fantasy Door Swing. Njut av positioner som du aldrig trodde var möjliga och gör allt med lätthet tack vare den vadderade enheten, bekväma remmar och perfekt placerade hävstångshandtag. Deluxe-svingen kräver ingen permanent installation eller dyra verktyg och håller upp till 300 kg. Det bästa av allt är att du inte behöver ett starkt tak eller dyra verktyg för att få denna gungan att svänga till handling.


Att använda dörrsvingen är enkelt:


  1. Lägg metallrören över kanten av den öppna dörren.
  2. Stäng och lås dörren.
  3. Justera remmarna för benen så att din älskare kan glida låren genom de nedre slingorna. 
  4. Låt din älskare dra sina armar genom de övre öglorna, låt dem hålla i handtagen för extra säkerhet. Justera remmarna till en bekväm höjd.
  5. Ha så kul!

Ingen kommer att få veta, alla våra försändelser skickas i diskreta kartonger utan någon logotyp och med anonym avsändare.

1-2 dagars expressleverans, beställningar som görs innan kl 15 skickas samma dag och är vanligtvis framme redan dagen efter.

Vanliga frågor, besök vår FAQ för vanliga frågor & svar inför din beställning.