Pipedream Inflatable P-Spot Massager

Prostatastimulator uppblåsbar

429 kr
  • Expressleverans
  • Diskreta paket & avsändare
Lagervara, 1-2 dagars leverans
-
+

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Paketerbjudande
p-Pipedream-Inflatable-P-Spot-Massager2020-04-21-1

Pipedream Inflatable P-Spot Massager

Prostatastimulator uppblåsbar

Pipedream

429 kr

p-EasyGlide-Toycleaner-150ml

EasyGlide Toycleaner 150ml

Rengöringsspray

EasyGlide

59 kr

Inkludera i paket

Paketerbjudande

Alla 4 produkter

488 kr

Rek. pris 99 kr   Du sparar -393%

Pipedream Inflatable P-Spot Massager

När du vill ta anal penetration till nästa nivå, är Anal Fantasy® Elite Collection det främsta valet för avancerad anal- och prostatastimulans.

Elite-kollektionen är gjord av ultrahygieniska Elite Silicone ™, kroppssäker, ftalatfri och latexfri. Elite Collection-pluggarna och sonderna noggrant utformade för maximal komfort och garanterad tillfredsställelse. Perfekt för alla kön, kommer unisex-samlingen packad med häpnadsväckande funktioner som erbjuder otroliga känslor och explosiva resultat!

Anal Fantasy® Elite Inflatable P-Spot Massager erbjuder en sensuell känsla av fullhet med en helt handsfree bärbar design. Använd pumpen till att fylla den uppblåsbar pluggen till din perfekta, önskade storlek och fjärrkontrollen med flera hastigheter som erbjuder kraftfulla vibrationer.

Batteridriven AA x2 (ingår ej)

(Observera att moist lotion & toy cleaner prep kit har utgått och medföljer ej)

Ingen kommer att få veta, alla våra försändelser skickas i diskreta kartonger utan någon logotyp och med anonym avsändare.

1-2 dagars expressleverans, beställningar som görs innan kl 16.00 skickas samma dag och är vanligtvis framme redan dagen efter.

Vanliga frågor, besök vår FAQ för vanliga frågor & svar inför din beställning.