Satisfyer Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

G-punktsvibrator

429 kr
Rek.pris: 695 kr
  • Expressleverans
  • Diskret avsändare & paket
Lagervara, 1-2 dagars leverans
-
+

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Paketerbjudande
p-Satisfyer-Satisfyer-Pro-G-Spot-Rabbit

Satisfyer Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

G-punktsvibrator

Satisfyer

429 kr

p-RFSU-Klick-Natural-Glide-100ml

RFSU Klick Natural Glide 100ml

Glidmedel

RFSU

49 kr

Inkludera i paket

Paketerbjudande

Alla 4 produkter

478 kr

Rek. pris 764 kr   Du sparar 37%

Satisfyer Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
Dags för den ultimata sensationen, denna speciella kaninen är din musa, som leker med dina orgasmer för din dagbok av superlativ. I typisk stil från familjen Satisfyer, stimulerar den din kärlekspärla kontaktfritt genom tryckvågor, och ger djupare stimulans vilket leder till multipla orgasmer. Enbart denna talang har gett många leenden på kvinnors ansikte världen över. Men precis som en tårta smakar godast med glasyr, och med denna filosofi, blev Satisfyer Pro G-Spot Rabbit utvecklad. Den utökar den unika känslan av klitoris tryckvågsstimulans för att inkludera extra G-punkt massage. Det kan vara värt att ta ledigt från jobbet några dagar och spendera tiden i sängen med denna innovativa njutningskompanjon.

Ta din libido till toppen!
Den ergonomiska formen och silkeslena silikonöverdraget hos Pro G-Spot säkrar att den sitter säkert i din hand. När den frestande designen har förfört dig, glider den mjukt in i dig. Det flexibla, elegant formade skaftet passar träffsäkert med dina former och söker sig till din G-punkt med en fyllig topp som innehåller en kraftfull motor. Ett tillfredsställande urval av 3 vibrationers intensitet och 7 rytmer ger dig djupa vaginala vibrationer.

Samtidigt, smeker klitorisvibratorn din kärlekspärla med en sensuell stimulans av tryckvågor. Den runda silikonringen omringar din klitoris när du tas till en kontaktfri klimax. Detta ger dig en känsla som liknar oral stimulans: snabb växling mellan sug och tryck med 11 intensiteter - använd enkelt dom intuitiva kontrollerna för att växla upp och ner mellan inställningarna. En tredje knapp kontrollerar inställningar för vibrationer, och ger möjlighet till oändliga kombinationer av inställningar. Satisfyer Pro G-Spot är också extremt tyst, dock kan den möjligtvis få ut några ljud från dig! Den vattentäta finishen innebär att den också lämpar sig väl som badkompis, och bjuder in till sensuell njutning i duschen eller badkaret.

Material och skötsel
Det utbytbara, hudvänliga silikonöverdraget för denna Satisfyer modell är praktisk och rund. Den friktionsfria ytan på ringen sluter tätt och stilfullt runt din kärlekspärla. Intensifiera din känsla av njutning ännu mer genom att använda ett vattenbaserat glidmedel. Det integrerade laddningsbara batteriet i Satisfyer Pro G-Spot Rabbit ger miljövänlig uppladdning. Om du vill ladda din leksak via en vanlig elkontakt, kan USB-kabeln (inkluderad) kopplas med en standard 5V kontakt. Det hudvänliga silikonet är extremt enkelt att rengöra. Tvätta enkelt din leksak med ljummet vatten och lite tvål. Överdraget är också lätt att ta av. Avsluta med lätt spray av bakteriedödande rengöring för leksaker för att hålla en bra hygien.

- Tryckvågor och vibrationer
- Separata kontrollerbara inställningar
- 2 kraftfulla motorer. Vattentät
- Laddningsbar. USB laddningskabel inkluderad

Ingen kommer att få veta, alla våra försändelser skickas i diskreta kartonger utan någon logotyp och med anonym avsändare.

1-2 dagars expressleverans, beställningar som görs innan kl 15 skickas samma dag och är vanligtvis framme redan dagen efter.

Vanliga frågor, besök vår FAQ för vanliga frågor & svar inför din beställning.