Populär

Satisfyer Pro Traveler

Klitorisvibrator

279 kr
Rek.pris: 495 kr
  • Expressleverans
  • Diskret avsändare & paket
Lagervara, 1-2 dagars leverans
-
+

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Paketerbjudande
p-Satisfyer-Pro-Traveler

Satisfyer Pro Traveler

Klitorisvibrator

Satisfyer

279 kr

p-Waterglide-Orgasm-Gel-300ml

Waterglide Orgasm Gel 300ml

Lusthöjande glidmedel

Waterglide

89 kr

Inkludera i paket

Paketerbjudande

Alla 4 produkter

368 kr

Rek. pris 644 kr   Du sparar 43%

Satisfyer Pro Traveler
Den eleganta resesällskapet till landet av flera orgasmer, lätthanterlig tryckvågsvibrator ger multipla orgasmer med stimulering utan beröring. 11 charmerande steg gör den här påläggningsvibratorn till en highlight som skämmer bort din lustpärla med mjuka eller kraftiga vågor.

Den intuitiva styrningen ger dig möjligheten att byta upp och ner mellan de olika hastigheterna så att du får ett maximalt och individuellt nöje. Den kraftfulla motorn är extra tyst så att den kan ta dig till höjdpunkten även när du är iväg.

Den ovanliga stimuleringen är särskilt intensiv under vatten - därför är även badkaret en resa värd med din vattentäta Traveler!

Om man är en globetrotter eller lycklig hemma: den praktiska korken stänger magnetiskt och gör din lustgivare till en diskret och hygienisk följeslagare. Med sin kompakta storlek försvinner Satisfyer Pro Traveler snabbt i din väska. Den eleganta designen och den otroliga tekniken på insidan gör den till en lifestyleprodukt som borde finnas i varje leksakssamling.


- 11 tysta tryckvågsprogram
- perfekt när man är ute och reser
- vattentät och hudvänlig
- uppladdningsbar (laddningskabel medföljer)

Ingen kommer att få veta, alla våra försändelser skickas i diskreta kartonger utan någon logotyp och med anonym avsändare.

1-2 dagars expressleverans, beställningar som görs innan kl 15 skickas samma dag och är vanligtvis framme redan dagen efter.

Vanliga frågor, besök vår FAQ för vanliga frågor & svar inför din beställning.