Rocks Off Rock Chick Bullet Vibrator 80mm

Bulletvibrator

Betyg:
1% of 100
Rocks Off Rock Chick Bullet Vibrator 80mm 0
  • ALLTID FRI FRAKT
  • 100% DISKRET LEVERANS

Hos oss handlar du snabbt och diskret, alla våra försändelser skickas i diskreta kartonger utan någon logga på utsidan. Avsändaren på paketet är "B...

Läs mer
159 kr
Lagervara, 1-2 dagars leverans
-
+

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Paketerbjudande
Image

Rocks Off Rock Chick Bullet Vibrator 80mm

Bulletvibrator

Rocks Off

159 kr

Image

RFSU Sense Me Oh yes! 40ml

Lusthöjande gel

RFSU

80 kr

Inkludera i paket

Paketerbjudande

Alla 4 produkter

239 kr

Rek. pris 149 kr   Du sparar -60%

Rocks Off Rock Chick Bullet Vibrator 80mm
Prisbelönt och älskad av över 5 miljoner passionssökare som du runt om hela världen, den kommer att lämna dig knäsvag och du kommer bara vänta på att få hämta andan så att du kan ladda om och köra igen!

Liten och diskret för privata tjut av njutning, den får plats i en liten handväska för spänning på resande fot. Ta med dig den till sovrummet med en partner och den kommer att glida bekvämt in i er lek - låt den gå med en smäll! Stimulera din klitoris med den formade spetsen för att träffa rätt punkt. Vattentät design gör den idealisk för spänning i duschen, badet eller bubbelbadet.

RO-80mm vibrerande kula kommer att hitta din passionerade hotspot och ge dig de intensiva orgasmiska explosionerna som redan får över 5 miljoner människor att darrar av njutning.