Satisfyer - Men

Bästsäljande lösvagina

Betyg:
1% of 100
Satisfyer - Men 0
  • ALLTID FRI FRAKT
  • 100% DISKRET LEVERANS

Hos oss handlar du snabbt och diskret, alla våra försändelser skickas i diskreta kartonger utan någon logga på utsidan. Avsändaren på paketet är "B...

Läs mer
259 kr 285 kr
Rek.pris: 395 kr
Lagervara, 1-2 dagars leverans
-
+

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Paketerbjudande
Image

Satisfyer - Men

Bästsäljande lösvagina

Satisfyer

259 kr

Image

Fleshlight FleshWash 100ml

Rengöringsspray

Fleshlight

79 kr

Inkludera i paket

Image

Fleshlight Fleshlight Renewing Powder 118ml

Förnyelsepulver

Fleshlight

79 kr

Inkludera i paket

Paketerbjudande

Alla 4 produkter

417 kr

Rek. pris 553 kr   Du sparar 25%

Satisfyer - Men
Satisfyer Men är inte vilken leksak som helst - den ger dig den mest intensiva stimulering du kan tänka dig. i den supermjuka innerdelen väntar en överraskning på dig: En unik luftkudde som omsluter den mjuka innercylindern.

Den innovativa pumpfunktionen gör att du kan styra luftinförseln med knapptryck, därmed bestämmer du själv hur mycket Satisfyer Men ska krama åt och det är du som är herre över dess intensitet och lust.

Sexig utanpå, sexig inuti: Satisfyer Men är något helt annorlunda än alla andra sexleksaker du sett. Den fascinerar genom sin ultrasportiga design av högvärdigt silikon. Och ännu viktigare: Den känns helt enkelt helt och hållet sexig inifrån och ut. Detta beroende på materialet av supermjukt cyperskin. Satisfyer Men är lätt att rengöra och en förslutning ser till att den håller sig ren.

- Känsla med blandning av vaginalt och oralt samlag
- Anpassar sig till varje penisstorlek
- Enkel att rengöra
- Snygg diskret design

"Den som vet hur den perfekta orgasmen känns är bekant med porrlegenden Rocco Siffredi. Han gjorde 1800 filmer, hade mer än 5000 kvinnor – och hittade maxorgasmen. - med Satisfyer Men."