Favorit

Satisfyer Plugs 3 pcs Colored

Analplugg med dragring

129 kr 149 kr
  • Expressleverans
  • Diskreta paket & avsändare
Slut i lager

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Paketerbjudande
p-Satisfyer-Plugs-3-pcs-Colored

Satisfyer Plugs 3 pcs Colored

Analplugg med dragring

Satisfyer

129 kr

p-EasyGlide-Toycleaner-150ml

EasyGlide Toycleaner 150ml

Rengöringsspray

EasyGlide

59 kr

Inkludera i paket

Paketerbjudande

Alla 4 produkter

188 kr

Rek. pris 99 kr   Du sparar -90%

Satisfyer Plugs 3 pcs Colored
En, två eller tre? Om din bakväg gillar sinnlig variation och härliga massagelekar är den här upphetsande trion en perfekt följeslagare vid ditt nästa anala äventyr.

De flexibla pluggarna av medicinskt silikon skämmer bort din stjärt med smekande soft touch-yta och passar utmärkt till nybörjare och upptäckare tack vare den spetsiga och släta, extra mjuka utformning.

Du kan välja mellan förförisk skruvad spiraldesign, smal kägelform och klassisk kulform. Det exklusiva paketet i svart ger dig variationsrika upplevelser som berikar både kärlekslekar på egen hand och upphetsande njutningar med din partner.

Upplev den upphetsande blandningen med olika former och träna samtidigt din bakväg på ett extra tilltalande sätt och vis. Den upphetsande upp och ner känslan får dig att njuta av varje centimeter och det fuktiga glidandet stimulerar dig på ett mycket intensivt sätt.

Om du bär de flexibla lustgivarna som plugg, skämmer de olika formerna bort dig vid varje rörelse samtidigt som du har händerna fria - vilken lek du hittar på med dem är helt upp till dig och din erotiska fantasi!

Ingen kommer att få veta, alla våra försändelser skickas i diskreta kartonger utan någon logotyp och med anonym avsändare.

1-2 dagars expressleverans, beställningar som görs innan kl 16.00 skickas samma dag och är vanligtvis framme redan dagen efter.

Vanliga frågor, besök vår FAQ för vanliga frågor & svar inför din beställning.