Paket

Startpaket prostatastimulering

Prostatatimulering

449 kr 507 kr
  • Expressleverans
  • Diskreta paket & avsändare
Slut i lager

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Paketerbjudande
p-Startpaket-prostatastimulering2019-07-18-1

Startpaket prostatastimulering

Prostatatimulering

Paketerbjudande

449 kr

p-EasyGlide-Toycleaner-150ml

EasyGlide Toycleaner 150ml

Rengöringsspray

EasyGlide

59 kr

Inkludera i paket

Paketerbjudande

Alla 4 produkter

508 kr

Rek. pris 99 kr   Du sparar -413%

Startpaket prostatastimulering
Detta startpaket är framtaget för dig som vill testa prostatastimulering, paketet innehåller basprodukter som rekommenderas när man vill stimulera p-punkten. Upplev en spännande kväll där ni tillsammans utforskar prostatan, gör er kväll till en intensiv stund av nöje och erotik.

Startpaket prostatastimulering innehåller följande tre artiklar:

Chisa Novelties Easy Clean Anal Douche
Denna analdusch rengör dina intima zoner grundligt så att alla dina sexuella äventyr får en ren start. Chisa Novelties Easy Clean Anal Douche är tillverkad av kroppssäkra material och är försedd med en smal, bekväm pip. Fyll den med ljummet vatten, sätt in munstycket och pressa på den mjuka bollen för att spola rent. Upprepa detta ett antal gånger till önskat resultat. Fungerar lika bra till vaginal användning.

EasyGlide Anal Lubricant 150 ml
EasyGlide är ett högkvalitativt, fettfritt vattenbaserat glidmedel producerat av en certifierad tysk tillverkare. Den lämnar en behaglig känsla på huden och har en mjuk konsistens som inte klibbar och är enkel att skölja av med vatten. EasyGlide Anal Lubricant kan även användas vaginalt eller och i samband med leksaker.

Pipedream Vibrating Reach Around
Denna vattentäta prostatastimulator är lätt att rengöra och enkel att använda, perfekt för nybörjare men fungerar även för den erfarne användaren. Vibrating Reach Around har en U-formad design som gör den idealisk för prostatastimulans medan den kraftfulla motorn sprider intensiva vibrationer runt ditt mest känsliga område. Den är dessutom försedd med små knottror som under tiden du bär den, även stimulerar perineum. Tillverkad i högkvalitativ silikon som är ftalatfri, hypoallergen och kan bäras hela dagen för långvarigt nöje.
- Längd 10,8 cm
- Diameter 3,2 cm
- Batteridriven (1x AAA ingår ej)

Ingen kommer att få veta, alla våra försändelser skickas i diskreta kartonger utan någon logotyp och med anonym avsändare.

1-2 dagars expressleverans, beställningar som görs innan kl 16.00 skickas samma dag och är vanligtvis framme redan dagen efter.

Vanliga frågor, besök vår FAQ för vanliga frågor & svar inför din beställning.