Paket

Tenga paket

Paketerbjudande

215 kr 228 kr
  • Expressleverans
  • Diskreta paket & avsändare
Lagervara, 1-2 dagars leverans
-
+

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Paketerbjudande
p-Tenga-paket2019-07-22-1

Tenga paket

Paketerbjudande

Paketerbjudande

215 kr

p-Marc-Dorcel-Adjustable-Cockring

Marc Dorcel Adjustable Cockring

Penisring

Marc Dorcel

69 kr

Inkludera i paket

Paketerbjudande

Alla 4 produkter

284 kr

Rek. pris 119 kr   Du sparar -139%

Tenga paket

Varför nöja sig med en produkt när man kan få två? Med detta tenga paket så är kvällen räddad, tenga ägget används till förspelet för att sedan gå över till den härliga deep throat koppen. Paketet innehåller mycket nöje och njutning, klicka hem det idag till det lägre paketpriset.


Paketet innehåller 1st Tenga Egg Wavy och 1st Tenga Deep Throat Cup.


Tenga Egg Wavy

Tenga egg Wavy har en porlande vågig insida och ger otroliga vågor av njutning! Njut av den fenomenalt ribbade njutningen av TENGA EGG-onani. Dessa små skönheter är stretchiga och passar alla storlekar. Packa helt enkelt upp, lägg till den medföljande påsen med glidmedel och skäm bort dig själv i knädarrande känslor med de super-taktila ärmarna. Perfekta reseleksaker - stoppa ner dem i fickan och njut av den ultimata ready-to-go-RIGHT-NOW orgasmen

Tenga Deep Throat Cup

Tenga Deep Throat Cup är en revolutionerande onanileksak som ger enastående trång känsla, för att leverera den ultimata Deep Troat upplevelsen. Vakuumet skapar ett sväljande ljud när du njuter av den mest explosiva orgasmen någonsin! Japans bästsäljande manliga sexleksak! Dessa fantastiska Onacups ger dig den bästa artificiella orgasmen du upplevt! Deep Throat onanileksak från TENGA masturbation cup serie låter dig uppleva en djup avsugning. Och den unika formbara stramheten av koppen hjälper dig uppnå enastående trånghet. Produkten är designad för engångsbruk men om du använder kondom så kan du använda den igen. Längd: 15,5 cm

Ingen kommer att få veta, alla våra försändelser skickas i diskreta kartonger utan någon logotyp och med anonym avsändare.

1-2 dagars expressleverans, beställningar som görs innan kl 16.00 skickas samma dag och är vanligtvis framme redan dagen efter.

Vanliga frågor, besök vår FAQ för vanliga frågor & svar inför din beställning.