-25%

Tenga Stepper

Onaniägg

59 kr 79 kr
  • Expressleverans
  • Diskreta paket & avsändare
Lagervara, 1-2 dagars leverans
-
+

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Paketerbjudande
p-Tenga-Stepper

Tenga Stepper

Onaniägg

Tenga

59 kr

p-Marc-Dorcel-Adjustable-Cockring

Marc Dorcel Adjustable Cockring

Penisring

Marc Dorcel

69 kr

Inkludera i paket

Paketerbjudande

Alla 4 produkter

128 kr

Rek. pris 119 kr   Du sparar -8%

Tenga Stepper

Tenga Egg Stepper innehåller många rundade trekantssektioner som pekar upp och ner, för ständig stimulering. Med varje smekning masserar den mjuka detaljeringen ditt skaft och tar dig närmare och närmare kanten!

Höljet har en rundad ände med ett strukturerat mönster över hela insidan.

Njut av de fenomenala räfflade känslorna av TENGA EGG-onani. Dessa små skönheter är stretchiga och passar alla storlekar. Allt du behöver göra är att packa upp, lägga till den medföljande påsen med glidmedel och skäm bort dig själv med knäskakande sensationer med de super-taktila höljena.

Perfekta reseleksaker - stoppa ner dem i fickan och njut av den ultimata ready-to-go-RIGHT-NOW orgasmen!

Dessa japanska ägg är designade som engångsprodukter, men med grundlig rengöring och i kombination med mycket glidmedel kan de användas flera gånger.

Ingen kommer att få veta, alla våra försändelser skickas i diskreta kartonger utan någon logotyp och med anonym avsändare.

1-2 dagars expressleverans, beställningar som görs innan kl 16.00 skickas samma dag och är vanligtvis framme redan dagen efter.

Vanliga frågor, besök vår FAQ för vanliga frågor & svar inför din beställning.