Fifty Shades of Grey The Pinch Adjustable Nipple Clamps

Bröstvårtsklämmor

169 kr
  • Expressleverans
  • Diskret avsändare & paket
Slut i lager

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Fifty Shades of Grey The Pinch Adjustable Nipple Clamps
Frossa i mellanläget mellan njutning och smärta när du förlorar dig själv till den långsamt intensifierande känslan av dessa bröstklämmor med vikter. Justerbart tryck tar grepp om dig när du använder dom för att eskalera din intensitet tills du bedjar om erotisk frigörelse.

Fasta men varsamma, nyper dessa justerbara klämmor dina bröstvårtor med precis rätt mängd tryck för att sakta bygga upp en varm känsla som blommar ut till en kittlande värk. Gungande från varje klämma hänger metallvikter, som ger ytterligare känsel som kommer ut genom dina bröstvårtor med varje liten rörelse. Mjukt silikon jämnar ut hårdheten av dessa klämmor, och ger ett vadderat bett som låter tryck och rörelse vara i fokus i din lek.

Full kontroll säkerställs med lätthet med den justerbara passformen av klämmorna, så att nypningen aldrig blir för mycket, men alltid tillräckligt. Klämman justeras enkelt under användning för omgående frigörelse, eller för att intensifiera leken ytterligare.

Idealisk för användning i en progressiv beröringslek, din erotiska respons kan fördjupas genom att dra i vikterna eller genom att använda en vibrator för att skicka delikata darrningar genom dina känsliga bröstvårtor.

Material: Metall
Längd: 8,3 cm

Ingen kommer att få veta, alla våra försändelser skickas i diskreta kartonger utan någon logotyp och med anonym avsändare.

1-2 dagars expressleverans, beställningar som görs innan kl 15 skickas samma dag och är vanligtvis framme redan dagen efter.

Vanliga frågor, besök vår FAQ för vanliga frågor & svar inför din beställning.