Varukorg
✓ Expressleverans ✓ Diskreta Paket ✓ Låga priser

TROSOR MED ÖPPEN GREN

Trosor med öppen gren

Tro det eller ej, men grenlösa trosor är inget modernt påhitt – de är bara en version av vad många kvinnor brukade ha på sig långt bak i tiden. Oavsett form av underbyxa som kvinnor genom tiderna burit, så har de vanligtvis varit öppna från låret och upp.

Underkläder har inte alltid vart en självklarhet.

Det var först i slutet av 1800-talet  som folk började använda underkläder över huvud taget.

Underkläder kallades länge för ”de onämnbara”. Det var ett högst tabubelagt ämne som varken skulle pratas om eller synas.

Vid sekelskiftet 1900 användes mamelucker med öppen gren som trosor. Detta berodde främst på smidigheten för en kvinna att besöka damernas. Med alla lager av underkjolar så hade det varit nästintill lönlöst att brottas med att få av sig ett par hederliga trosor.

Vad är grenlösa trosor?

Grenlösa trosor finns i mängder av olika varianter. En grenlös trosa kan vara allt ifrån en midjehög trosa, ett par hipster till ett par sting. De finns trosor med öppen gren som är tillverkade i bland annat sensuell spets, i ekologisk bomull till sexig latex. Det finns till och med trosor med öppen gren som är smyckade med en rad av pärlor eller diamanter längs med själva öppningen. Korsettsnörning, med rosetter, med nitar – valmöjligheterna är oändliga.

En grenlös trosa kan alltså komma i de flesta utformningar – det enda kriteriet är att det ska finnas en öppning på trosan som blottar ditt allra privataste och sexigaste på din kropp.

Varför trosor med öppen gren?

Det finns många anledningar till varför du borde investera i ett par trosor med öppen gren, här är vår lista med 5 anledningar till varför:

 1. Effektivitet 
  Hur smidigt är det inte att bara lyfta på kjolen utan att behöva krångla ner med trosan när du ska besöka damernas? Trosor med öppen gren vs vanliga trosor: 1-0! Tänk på all effektiv tid vi kommer spara in på.
 2. Praktiska
  Öppna trosor är inte bara heta att titta på, de är också ganska praktiska om det plötsligt blir sexig stämning och man vill få igång det snabbt. Vart du än befinner dig så blir dessa trosor väldigt praktiska för en erotisk snabbis både här och var. 
 3. Upphetsande
  På något vis är det svårt att glömma bort att man har trosor med öppen gren på sig. Man blir så medveten om att man faktiskt går runt och blottar sin härligaste kroppsdel. Tänk dig scenariot där du sitter på ett affärsmöte, på en restaurang, på promenaden – ingen vet förutom du, vilket är väldigt, väldigt upphetsande…
 4. Sexiga
  Trosor med öppen gren är ett väldigt sensuellt plagg som de flesta uppskattar. De är dock inte bara till för att göra din partner extra upphetsad – du som bär dem kommer känna dig makalöst sexig i dem, genom att vara medveten om att du blottar din kärlekspärla.
 5. Modernt
  Visste du att det är många som börjat använda trosor med öppengren? Än så länge är det vanligast att man använder det vid intima stunder men man vet ju inte hur framtiden ser ut.

Var köper man stringtrosor med öppen gren?

Hos Blush Me kan du du kan köpa stringtrosor och trosor med öppen gren billigt alltid med diskret och snabb leverans direkt i vår webshop.


Blush Me’s favoritprodukter inom kategorin trosor utan gren / crotchless trosor

Blush Me har flera varianter av trosor med öppen gren att välja på, vi har samlat några produkter så du garanterat kan finna ett par som skulle kunna falla dig i smaken…

Taggar:
Trosor med öppen gren
Crotchless trosor
Trosor öppen framsida
Stringtrosor öppen gren