ALLA UNDERKLÄDER -15% REA

Fifty Shades of Grey You Are Mine Metal Handcuffs

Handbojor

195 kr
  • Expressleverans
  • Diskret avsändare & paket
Lagervara, 1-2 dagars leverans
-
+

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Fifty Shades of Grey You Are Mine Metal Handcuffs
Glänsande silverstål ger ett fast grepp runt dina handleder när du sjunker till sublim underkastelse, håller dig bunden och eftergiven till din älskares önskningar. Njut av den fulla Fifty Shades of Grey effekten när du förlorar dig själv i dessa silver handbojor.

Perfekt balansering av en autentisk erfarenhet av bondage med garanti för flykt, om det behövs. You.Are.Mine. är ett starkt par låsbara handbojor med en säkerhetsmekanism för sinnesro.

Lätt justering för att passa de flesta handleder, håller fast båda klovarna men kan släppas direkt genom att använda spaken vid sidan av låset. Med 2 funktionsknappar kan du släppa på greppet utan att behöva använda säkerhetsspaken, så din partner behöver aldrig veta att det här är säkerhetshandklovar om du inte vill berätta för dem.

Båda klovarna är graverad med Fift Shades of Grey logotypen och "You.Are.Mine", som erbjuder en unik och elegant twist, en hyllning till dina Christian Gray och Anastasia Steele fantasier.

En fastlänkad kedja håller klovarna 3 tum från varandra, vilket ger tillräckligt med utrymme för att slingra sig medan man fortfarande är fasthållen. Trä klovarna runt din säng innan du fäster eller kombinerar dem med tjuder och rep för att ytterligare utöka din upptäckt av restriktion.

Material: Metall
Längd: 26,7 cm

Ingen kommer att få veta, alla våra försändelser skickas i diskreta kartonger utan någon logotyp och med anonym avsändare.

1-2 dagars expressleverans, beställningar som görs innan kl 15 skickas samma dag och är vanligtvis framme redan dagen efter.

Vanliga frågor, besök vår FAQ för vanliga frågor & svar inför din beställning.