Favorit

Satisfyer Partner Plus Remote

Trådlös parvibrator

349 kr
Rek.pris: 479 kr
  • Expressleverans
  • Diskreta paket & avsändare
Lagervara, 1-2 dagars leverans
-
+

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Satisfyer Partner Plus Remote
Samtidigt med vibrationerna ser den införda delen till att din partner får en upphetsande känsla av att utrymmet blir trängre, något som gör sexleken ännu mer upphetsande för honom. Den här dubbla stimuleringen kan ni njuta av överallt där lusten infinner sig: Den vattentäta utformningen av Partner Plus får ett varmt bad att bli ännu hetare. Det inbyggda uppladdningsbara batteriet är också praktiskt: Partner Plus laddas enkelt med usb-laddkabeln som medföljer och på så sätt kan ni piffa upp era erotiska lekar när som helst, när stämningen infinner sig.

Satisfyer Partner Plus Remote är utrustad med den praktiska fjärrkontrollen som gör att ni kan styra vibrationerna bekvämt precis som ni vill ha dem och bestämma helt fritt vem av er som ska ha tyglarna i handen. För vilda äventyr och upphetsande förspel kan kvinnan även ha vibratorn i trosorna och låta sig överraskas av sin partner.

2 kraftfulla motorer sätter penis, klitoris och vagina i ekstas samtidigt och berikar era erotiska lekar med härliga vibes. Den följsamma u-formen av flexibel silikon gör det extra trångt och ger ett härligt tryck på era hotspots. Som upplivande vidareutveckling av Partner Plus följer det med en fjärrkontroll till den här lekkamraten, som gör era upplevelser ännu mer kreativa!

Det hudvänliga silikonet gör beröringen väldigt behaglig och är det perfekta materialet för ingående lekglädje. Den är mycket hygienisk och har välutvecklad glidförmåga vilket gör att den tillsammans med glidmedel leder till unik njutning. Med vatten och mild tvål kan du enkelt rengöra din leksak. För en mer omfattande hygien bör du dessutom använda en Toycleaner - ett par stänk räcker för att rengöra din leksak perfekt.

- Fjärrstyrning
- Två kraftfulla motorer
- Hudvänligt silikon
- Tio vibrationsprogram
- Vattentät
- USB laddningsbar

Ingen kommer att få veta, alla våra försändelser skickas i diskreta kartonger utan någon logotyp och med anonym avsändare.

1-2 dagars expressleverans, beställningar som görs innan kl 16.00 skickas samma dag och är vanligtvis framme redan dagen efter.

Vanliga frågor, besök vår FAQ för vanliga frågor & svar inför din beställning.